Gå til innholdet

Aftercare etter microneedling hjemmebehandling - hvilke produkter anbefales?

Uansett hvilket av våre microneedling verktøy du velger å bruke for å gjøre en fullverdig hjemmebehandling er aftercare veldig viktig. Hudfornyende verktøy som dermapen, dermaroller, hydra needle, hydra roller eller bio needle lager små mikrokanaler i huden, noe huden oppfatter som en skade. Dette stimulerer huden til å reparere seg selv og frigjøre veksthormoner. Produksjon av bindevevsproteinene kollagen og elastin øker. 

Dette er en hudfornyende prosess som styrker den naturlige hudbarrien og forbedrer hudteksturen for hver behandling. DERFOR er mild og fuktighetsgivende pleie er viktig, spesielt de 4-6 første dagene etter en behandling. Unngå produkter med retinol og andre sterke vitamin A syrer denne perioden. Vi anbefaler hyaluron serum morgen og kveld, samt milde ansiktskremer med pleiende ingredienser. Husk at huden er som en svamp de første dagene etter en behandling, og suger seg ingredienser med maksimal effekt. 

Her har vi plukket ut våre beste aftercare produkter slik at du kan gi din hud den beste restitusjon etter microneedling

Lindrende og fuktighetsgivende sheetmasker: En perfekt avslutning på microneedling hjemmebehandling er en beroligende og avkjølende sheetmaske. Legg den gjerne i kjøleskapet før bruk, så blir den ekstra lindrende og avkjølende på huden. Legg på en sheetmaske rett etter behandling og en ny 1-2 dager etter behandling. Matrigen SKIN REPAIR Mask er en ypperlig sheetmaske for aftercare.

Fuktighetsgivende hyaluron serum: Hyaluron binder vann til huden og har en unik evne til å øke hudens fuktighetsnivå. Hyaluron er ren fuktighet som "plumper" huden og gjør den mer spenstig. Vi anbefaler Neutriherbs Hyaluron Serum som også har beroligende egenskaper fra rynkerose ekstrakt. Brukes morgen og kveld, eller så ofte du føler behov.

Lavmolekylær meso serum: Meso serum i ampulle går enda dypere ned i huden enn vanlig ansiktsserum Alle serum du finner her kan med stor fordel brukes som aftercare. Ønsker du et meso serum med høykvalitets hyaluron anbefales Otesaly 8% Hyaluron Serum og Genocell Deep Moisture Repair Ampoule. Disse serumene vil gi optimal fuktighet og og gi huden best mulig restitusjon når den skal bygge seg opp igjen etter behandling.

Milde og beskyttende ansiktskremer: Vi anbefaler tre av våre gode ansiktskremer fra Kalahari med rene ingredienser basert på botaniske ingredienser.
Kalahari Essential Daily Moisturiser er en lett, mild og pleiende ansiktskrem som roer ned huden.
Kalahari Phyto Barrier Shield er en perfekt aftercare ansiktskrem fordi den bygger opp hudens barriere og gir et beskyttende skjold mot bakterier.
Kalahari Phyto Salve er en konsentrert salve som er antiinflammatorisk, beroligende og fremmer hudens evne til å gro. Denne er fin for små områder som trenger ekstra pleie, eller for deg som ønsker en fetere ansiktskrem.

Kjøp microneedling aftercare produkter her

 

Adresse
Marisbergtoppen 59, 4818 Færvik
Telefon
40005088
E-postadresse
shop@naturalbeauty.no
Foretaksregisteret
925566683
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business