Gå til innholdet

Våre Detox Foot Patch blir sendt direkte fra vårt lager i Norge. Trygt, raskt og enkelt!

Detox fotplaster - fjerner giftstoffer fra kroppen mens du sover...

Mennesker er omgitt av rundt 30 000 tusen forskjellige kjemikalier daglig. Det er kjemikalier og giftsstoffer overalt. Noen er i klærne du bruker, noen er i kosmetikk du smører på huden, noen er i luften du puster inn og andre er i maten du kjøper. Skadelige kjemikalier kan påvirke kroppen negativt på forskjellige måter, og ikke engang en fullstendig frisk kropp kan kvitte seg med dem på egen hånd.

Menneskekroppen trenger å oppnå en balanse mellom utskillelse av giftstoffer og opptak av næringsstoffer/vann. Våre detox fotplaster med naturlige ingredienser kan hjelpe til med å trekke ut giftstoffer og skille ut avfallsstoffer mens du sover din skjønneste søvn, og forbedre din generelle helsetilstand og øke ditt velvære.

Når du handler hos oss handler du i en 100 % norsk nettbutikk med den tryggheten det innebærer ♥ Våre fotplaster blir sendt direkte til deg fra vårt lager i Arendal. Det betyr at du får din bestilling etter kort tid, og skulle det være noe så kan vi lett nås på telefon eller e-post. Mange av våre konkurrenter er utenlandske butikker som ser "norsk" ut, hvor produktene blir sendt fra et utenlandsk lager. Det ender ofte opp med lang leveringstid og vanskeligheter med å komme i kontakt med butikkens kundeservice. 

Vi kjøper våre Detox Foot Patch fra en seriøs leverandør fra Hong Kong som har spesialisert seg på alle typer helsefremmede plaster som fotplaster, smerteplaster, røykeplaster, varmeplaster mm. Våre fotplaster er pakket parvis i plast, og en pakke brukes hver natt. Vi sender alltid med bruksanvisning på norsk.

Du kan kjøpe våre populære Detox Foot Patch her »
Skrevet av Jeanette Andreassen - Copyright@NaturalBeauty 2023

 

Adresse
Marisbergtoppen 59, 4818 Færvik
Telefon
40005088
E-postadresse
shop@naturalbeauty.no
Foretaksregisteret
925566683
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business