Neutriherbs Vitamin C Deal

Vår fantastiske Vitamin C serie "BRIGTHENING & GLOW" fra Neutriherbs har alt du trenger for en komplett daglig hudpleierutine. Ekstra bonus: Få med en ampulle (2 ml serum) fra Matrigen & liten håndkrem med grønn te.

Pakkedeal inneholder:

  • Ansiktsrens & skin toner
  • Ansiktskrem & serum
  • Øyekrem 
  • Matrigen Brightening Fluid (ampulle) - ekstra bonus
  • Håndkrem Green Tea - ekstra bonus


Total: NOK 1 199,00 Førpris: NOK 1 533,00 inkl. mva.


Inneholder


Neutriherbs Vitamin C Cream (50 gram)


Antall: 1

BESTSELGENDE ansiktskrem for alle som ønsker en fastere, sunnere og mer strålende hud. Vitamin C er en av de sterkeste antioksidantene innen hudpleie. Denne er også en stor favoritt hos gutta! GET YOUR GLOW!
Les mer


Neutriherbs Vitamin C Serum 20% (30 ml)


Antall: 1

Høykonsentrert ansiktsserum som inneholder så mye som 20% vitamin C og superingrediensen niacinamide. Tilsatt hyaluronsyre som binder maksimal fuktighet til huden, gir boost og glød. KUNDENES FAVORITT!
Les mer


Neutriherbs Vitamin C Eye Cream (20 ml)


Antall: 1

Øyekrem som gir den delikate huden rundt øynene all den pleie og fuktighet den behøver. Vitamin C beskytter mot frie radikaler og hyaluronsyre binder fuktighet til huden. Niacinamide lysner hudtonen og motvirker mørke ringer under øyne.
Les mer


Neutriherbs Vitamin C Facial Cleanser (120 ml)


Antall: 1

Forfriskende ansiktsrens full av antioksidanter fra vitamin C. Inneholder grønn te og lakrisrot som virker poresammentrekkende og stimulerende på huden. Svært drøy i bruk, og etterlater huden oppkvikket, frisk og ren.
Les mer


Neutriherbs Vitamin C Skin Toner (100 ml)


Antall: 1

Neutriherbs Vitamin C Skin Toner er et forfriskende ansiktsvann fullt av antioksidanter fra vitamin C. Trollhassel har poresammentrekkende egenskaper og aloe vera er beroligende for huden.
Les mer


Matrigen Brightening Fluid (2 ml)


Antall: 1

Matrigen Brightening Fluid et høykonsentrert serum i ampulle som lysner hudtonen ved å redusere pigmentering, fregner og brune solflekker. GIR JEVN OG STRÅLENDE HUD!
Les mer


Håndkrem Green Tea (30 ml)


Antall: 1

Botanisk håndkrem i veskestørrelse med svak duft av grønn te. En næringsrik og fuktighetsgivende håndkrem som trekker godt inn i huden og etterlater hendene silkemyke og glatte.
Les mer