Darphin

Darphin Paris er en profesjonell, botanisk hudpleieserie med de ypperste ingrediensene hentet i fra planteriket. Filosofien bak serien er basert på nydelige, rene plantedufter, økologiske oljer og lette friske serumer. Produktene gir en deg en optimal og luksuriøs følelse med sine nydelige dufter, delikate konsistenser og farger.

Produktene inneholder ikke skadelige ingredienser for huden som parabener, sulfater, mineralolje, ftalater eller formaldehyd. Dermatologisk testet! 

Mer om Darphin lengre ned på siden 

 
Darphin Instituttet sin arv

I 1958, var den kosmetiske industrien i sin tidlige barndom og Paris var knutepunktet for kreativitet. Dette var året da Pierre Darphin (en kinesioterapeut) skapte Darphin Instituttet og hans kosmetiske velværelinje. Hans sterke meninger, høye standard og urokkelige insisteringer satte stadig nye standarder for kosmetisk ansiktsbehandlinger og service. Mer enn 50 år senere, blir Pierre Darphin’s perfeksjonisme, selektivitet og lidenskapelige oppmerksomhet rundt detaljer gjenskapt i hver eneste olje, serum og krem.

Produktene ♥

Darphin sine produkter er basert på en høy konsentrasjon av botaniske ekstrakter, rene eteriske oljer og vitenskapelig konstruerte ingredienser for å gi maksimale resultater. Darphin skreddersyr sine produkter og produktlinjer tilpasset hver enkelt hudtype. Darphins hudpleiekonsept bygger på en lag på lag filosofi, et tre stegs system som består av serum, aroma care (olje) og ansiktskrem. Konseptet gir intensiv behandling av alle hudlagene, og umiddelbare samt langvarige resultater. I tillegg skaper Darphins produkter harmoni og balanse i huden, og legger grunnlaget for en levende og sunn hud.

Slik fungerer de 3 trinnene i Darphins hudpleie: 

Serum:
Darphin sine serum er konsentrater fra de mest aktive planteekstraktene spesielt tilpasset ubalanse i huden for ulike hudtyper. Darphin har 6 ulike serum i sitt produktsortiment som følger de ulike linjene.

Aroma care - oljer:
Aroma Care er eteriske og essensielle oljer med ulike, spesifikke egenskaper. Produktene kommer både for hud og for kropp. Aller mest kjent er Darphin for sine velduftende oljer, Aromatic care som brukes om natten som et forsterkende trinn i hudpleierutinen. Aromatic care finnes i åtte ulike varianter for ansikt og 1 for kropp/hår. Du finner også Aroma care i flere av Darphin sine oljer og balmer.

Ansiktskrem:
Med rene planteekstrakter og kaldpresset vegetabilske oljer gir Darphin deg et bredt utvalg av dag - og nattkremer. Ansiktskremene strekker seg fra lette lotions/fluider, til fuktighetsgivende ansiktskremer, til svært næringsrike kremer/balmer. Alle er utviklet til de ulike hudtypene og satt i ulike kategorier. Flere av kremene er tilhørende et serum, men både serum, aromatic care og ansiktskremene kan brukes om hverandre.