Microneedling


microneedling hjemme


Vi er din ekspert på hudforbedring med vårt spennende utvalg i Dr.pen dermapen modeller, microneedling-nåler, nano-nåler, dermaroller, hydra needle og mesoterapi serum av profesjonell kvalitet! Vi har alt du trenger til microneedling hjemmebehandling av profesjonell kvalitet!

Mer informasjon om microneedling lengre ned på siden ↓

MICRONEEDLING - SPØRSMÅL & SVAR

Hva er microneedling og kan jeg utføre dette på meg selv?

Microneedling er en anerkjent kosmetisk behandling for ansikt, hals og decoletè. Kan også brukes på strekkmerker, slapp hud, solskadet hud og for å stimulere fram hårvekst og skjeggvekst.

Behandlingen utføres tradisjonelt i skjønnhetssalonger/klinikker og er meget populær fordi resultatene er så gode. Prisene kan variere fra 1700 - 2500 kr.

Microneedling som hjemmebehandling har tatt helt av de siste årene i både Usa og Europa. Det florerer med videoer på YouTube som viser hvordan man enkelt kan gjøre behandlingen på seg selv. Hjemmebehandling blir ikke det samme som en profesjonell behandling i en skjønnhetssalong/klinikk. Men med en trygg dermapen, dermaroller, høykvalitets meso serum og riktig kunnskap kan man få gode resultater.

HOS OSS FÅR DU DET DU TRENGER FOR EN FULLVERDIG MICRONEEDLING BEHANDLING!

Microneedling kan utføres på forskjellige måter og de vanligste metodene er:

 • Dermapen (også kalt skinpen) som er en motorisert penn med sterile engangs-nåler som kan stilles inn til ønsket lengde. Våre Dr.pen dermapen modeller har nålelengde fra 0-2,5 mm og flere nivå på hastighet. Se vårt utvalg i Dr.pen dermapen
 • Dermaroller (også kalt skinroller/hudrulle) er en microneedling-rulle med forskjellige nålelengder fra 0,2 mm -1,5 mm. Dermarolleren må renses og desinfiseres etter hver gang. Vi selger to typer dermarollere med nålelengde 0,5 mm og 0,75 mm. Se vårt utvalg i dermaroller
 • Hydra needle (også kalt MesoGold/AquaGold) er en ampulle med 20 tynne micronåler belagt med 24 karat gull og kan fylles med mesoterapi serum. Vår hydra needle er 1,5 mm. Se her!
 • Hydra roller er en ampulle med 64 tynne mikronåler belagt med 24 karat gull som kan fylles med mesoterapi serum. Vår hydra roller er 1.00 mm. Se her!

Hvilke produkter trenger jeg under behandlingen?

Se vårt utvalg i sterile engangs-nåler for microneedling!
Se vårt utvalg i mesoterapi serum med høykonsentrert hyaluronsyre!
Se vårt utvalg i beroligende og fuktighetsgivende sheetmasker!

Er du helt nybegynner og ønsker å bli kjent med din dermapen før du starter med microneedling nåler?

Da er nanoneedling en god start! Nano engangs-nålene har et nålehode med små korte nåler som er mye mindre invasiv på huden sammenlignet med vanlige microneedling nåler. 

Hva er Dr.pen® ?

Dr.pen er et anerkjent microneedling brand i hele verden, og er aller mest utbredt i USA til både hjemmebruk og profesjonelt bruk. Disse høykvalitets behandlings maskinene er stabile, lette å bruke og svært presise.

Presisjon er svært viktig når man skal påføre en kontrollert skade i huden, og derfor bruker vi Dr.pen dermapen i vårt studio til profesjonell microneelling behandling. Alle våre modeller er CE-merket og FDA godkjent.

Hva er fordelene med microneedling og hva kan jeg forvente?

Kort fortalt vil behandlingen bidra til gradvis hudfornyelse, strammere hudvev, jevnere hudtone og gir økt blodsirkulasjon. Når huden tror den er skadet, vil den frigjøre en rekke veksthormoner slik at kollagenproduksjonen settes på høygir og huden fornyes. Fantastisk ikke sant?

 • Microneedling brukes til å forbedre huden og stimulere fram produksjon av kollagen og elastin. Dette bidrar til å reversere aldringstegn.
 • Behandlingen strammer opp hudvevet og gir en jevnere og friskere hudtone. Behandlingen gir en FANTASTISK glød!.
 • Microneedling bidrar til å gradvis fornye huden for hver behandling, hudvevet blir mer elastisk og myker opp fine linjer og rynker Microneedling kan jevne ut pigmentflekker og redusere store porer og grov hud.
 • Behandlingen jevner ut og reduserer arr etter akne, vannkopper mm. Kan også redusere dype arr "ice pick scars".
 • Kan redusere og jevne ut strekkmerker.
 • Microneedling kan stimulere fram hårvekst og skjeggvekst ved bruk av riktig hårstimulerende meso serum.
 • Behandlingen øker hudens opptaksevne av aktive ingredienser.

Resultatet for hvert enkelt individ vil være individuelt i forhold til hudens utgangspunkt.

Hva skjer med huden under en microneedling behandlingen?

Kort fortalt skaper microneedling en kontrollert skade på det ytre hudlaget som stimulerer huden til å reparere seg selv, frigjøre veksthormoner og øke produksjonen av kollagen og elastin.

Kliniske studier viser at behandlingen forbedrer hudens opptak av aktive ingredienser med så mye som x300 etter en behandling, så derfor er det viktig å følge opp med gode og pleiende produkter etterpå. Vi anbefaler å bruke fuktighetsgivende ansiktsserum, milde ansiktskremer og fuktighetsmasker (sheetmasker) som trekker godt inn i huden for å gi best mulig resultater.

Behandlingen er så godt som smertefri og du kan gå rett på jobb allerede dagen etter behandling. Etter behandlingen vil du være varm og lett til middels rød (solbrent rød) i huden. Dette vil roe seg ned i løpet av de første 24 timene, og du kan sminke deg etter 24 timer.

Vi anbefaler også retinol hudpleie for deg som ønsker gode resultater innen hudforbedring og anti-age!

Hvor lenge varer effekten av microneedling?

Som regel vil du se litt forbedring etter første behandling, men du vil se gradvis forbedring etter hver behandling. Langvarige resultater kommer an på hvor lang tid cellefornyelse tar for din hud (normalen er ca tre uker) Man kan forvente en jevnere hudtone og generell hudforbedring etter 4-6 behandlinger.

Hvis det er spesielt dype linjer, store porer (grov hud) og dype arr kan det ta 6-behandling før du ser forbedring. Det er en av grunnene til at vi selger gode microneedling produkter som gjør at du kan gjøre behandlingen hjemme. Du slipper å reise til en skjønnhetsalong/klinikk hver gang og vil spare MYE penger.

Ønsker du å investere i en av våre Dr.pen dermapenner vil hver behandling koste rundt 250-300 kr inkludert steril engangs-nål, mesoterapi serum og "after care" sheetmaske. Alle våre engangs-nåler er CE-merket.

Kan ALLE ta microneedling?

Sunn hud er en forutsetning for denne behandlingen. Hvis du har noen av tilstandene som er oppført nedenfor fraråder vi microneedling:

Når bør du ikke utføre microneedling?

 • Bruker sterk aknemedisin eller vært utsatt for cellegift det siste året
 • Går på blodfortynnende medisin
 • Går på antibiotika eller sterk kortisonmedisin
 • Gravid/ammende
 • Hiv/Aids
 • Allergi mot kirurgisk stål
 • Keloide arr
 • Dermatitt/Psoriasis
 • Åpne sår
 • Aktive akne