Hydra needle

Ampulle infusjoner er det nyeste innen hudpleie, og nå kan du få gleden av å gjøre denne populære behandlingen som hjemmebehandling.

En hydra needle ampull har tynne mikronåler i kirurgisk rustfritt stål som er belagt med 24 karat gull. Dette gjør nålene kompatible med huden vår slik at næringsstoffene i ampullen lettere blir infusert i huden.

Hva er hydra needle behandling?
Behandlingen har mange navn som Hydra Needle, AquaGold, MesoGold med flere. Den blir ofte bare kalt "The golden cocktail" eller "The golden facial". Dette er en av de «hotteste» behandlingene blant kjendisene i Hollywood og har nå også tatt Norge med storm. 

Hva gjør en hydra needle?
Micronålene stempler små hull i huden. De tynne kirurgiske nålene penetrerer rett ned i huden, og lager små mikrokanaler som danner en kontrollert skade i hudvevet. Huden tvinges til å reparere seg selv, frigjøre veksthormoner, samt stimulerer poduksjon av bindevevsproteinene kollagen og elastin. 

Hvor ofte kan jeg bruke en hydra needle?
Man bør la det gå 14 dager imellom hver behandling. En kur på 6 behandlinger i løpet av 3 måneder er å anbefale. Ta deretter pause 1 måned før du tar ny behandling/kur.

Hvordan renser man hydra needle etter bruk?
Etter bruk bør man først skylle micronålene og beholderen i varmt vann slik at rester av serum og hudceller løsner. Deretter bør den renses med 95% alkolhol. Antibac 95% utstyrsdesinfeksjon er et godt alternativ ved rens.

HUSK at en hydra needle er KUN for personlig bruk av hygieniske årsaker!