Negledesign


Akrylnegler
Vi tilbyr kunstnegler og forsterkning med akryl i den lengde og fasong kunden selv ønsker. Farge på akrylnegler legges med gelelakk av god kvalitet. Vi har et stort utvalg i gelelakker i flotte farger som legges med nøyaktighet og god presisjon.

Våre akrylkunder kommer til etterfyll (vedlikehold) ca. hver 4 uke. Gamle akrylnegler blir skånsomt fjernet med drill ved nytt sett.

Akryl er det mest hardføre materialet innen negledesign, derfor kan vi lage tynne og elegante kunstnegler som sjelden knekker. Neglene forlenges med gjennomsiktig diskret rosa akryl over påsatt tipp. Ønsker du fransk manikyr lages dette med hvitt akrylpulver (kun mulig ved etterfyll)

Naturnegler
Vi tilbyr gelelakk på naturnegler. Gelelakk gjør neglene sterkere og du kan lettere spare til den lengden du ønsker. Vi har mange flotte farger du kan velge eller klassisk fransk manikyr. Mini manikyr med rens av neglebånd og negleflate gjøres alltid før lakkering. Gelelakk varer i ca 3-4 uker. Gammel gelelakk blir skånsomt fjernet med drill ved ny gelelakk.

Ønsker du ekstra forsterkning på dine naturnegler legger vi på et tynt lag med akryl før vi påfører gelelakk.


Dekor
Vi har diamanter av høy kvalitet fra Swarovski som holder blankheten helt til de må tas av ved etterfyll/nytt sett.

Neglebiter?
Vi har god og solid erfaring med neglebitere som ønsker å slutte å bite negler. Akrylnegler gir gode resultater ved korte nedbitte negler som skal få en mulighet til å vokse fram. Vi klarer å sette på akryl selv på de korteste neglene.

Prosessen tas steg for steg, og de naturlige neglene vil med tid vokse helt ut til normal lengde hvis kunden følger vedlikeholdsplanen.

Neglebitere må komme til etterfyll/vedlikehold hver 3 uke de 2-3 første gangene. Etter det holder det med vanlig vedlikehold hver 4-5 uke. Etter kun 3 måneder vil man se stor forskjell på neglene.


Se mer info og priser i vår ONLINE BOOKING!
Copyright 2020 ©️ Beauty by Jeanette AS