Plasma fibroblast


Plasma Fibroblast med plasmapen kan redusere rynker, overflødig hud, pigmentflekker, sjenerende utvekster og enkelte typer arrvev. Med plasmateknologi kan man på på 2-3 behandlinger få meget gode resultater. Linjer og små rynker dempes og blir mykere. Huden strammes på en naturlig måte som passer ditt ansikt, og du beholder din naturlige mimikk.

Plasma Fibroblast er en overflatebehandling av huden som ved hjelp av en plasmapen lager et kontrollert traume i hudvevet. Når pennens nålespiss føres over huden dannes det en plasmablits som går ned i det ytterste hudlaget. Plasmablitsen oppstår ved ionisering av gasspartikler i luften mellom plasmapen og hud. Plasmablitsen etterlater seg en brun karbonprikk i huden, som resulterer i sublimasjon/fordamping av hudvevet. Resultatet ses umiddelbart, og hudvevet trekker seg sammen inni og rundt hver karbonprikk.

Plasmablitsen stimulerer fibroblastcellene til å produsere friske nye celler, kollagen og elastin i opptil 8-10 uker etter behandling. Behandlingen kan utføres både i ansikt og på kroppen. Plasma Fibroblast går under mange navn som plasmapen, plasmalift, fibroblastlift, plasma skin tightening, plexr, plasmage osv.


Eksempler på områder som kan behandles

 • Overflødig hud på øyelokk

 • Poser/linjer under og ved siden av øyne (kråketær) 

 • Linjer i pannen

 • Sinnarynker

 • Linjer/rynker rund munn (røykemunn) 

 • Linjer og slapp hud på halsen

 • Slapt hudvev på kinn og langs kjevelinjen

 • Rynker/hudfolder ved ørene

 • Slapp og skrukkete hud rundt navle
 • Små pigmentflekker

 • Enkelte arrvev

 • Akne arr, arr etter vannkopper og ujevn hudstruktur

 • Røde flekker (Cherry Angiomer) 

 • Skin tags og diverse utvekster

 • Vorter og føflekker


Før behandling
Kunden bør ikke sole seg i de 2 ukene før behandling. Huden skal ikke ha "fersk" brunfarge. Solkrem SPF 50 bør smøres på området som skal behandles minimum 2 uker før behandling (gjelder sommertid)


Om behandlingen
Hudområdet blir renset og deretter legges det på bedøvelseskrem som skal virke ca 40 minutter. Plasmapennen føres over hudens overflate og plasmablitsen lager små brune prikker i hudens ytterlag. Dette gjøres med en bestemt teknikk/mønster og skaper en umiddelbar sammentrekning/oppstramming av hudvevet. Dette lager ikke skade på hudens dypere lag og minimerer derfor risiko for sår og arrdannelse. Det kan kjennes en lett stikkende smerte når plasmablitsen treffer huden, men den er kortvarig. Behandlingen kan være ubehagelig for noen, men absolutt ikke smertefull. 

Hvor mange behandlinger?
Avhengig av området og ønsket resultat, anbefales det 1-3 behandlinger. Resultatet kommer an på vanskelighetsgraden av hudens struktur, folder, linjer og evne til å trekke seg sammen. Det må være 8-10 uker mellom behandling av samme område. Ved behandling av forskjellige områder bør det gå 4 uker mellom hver behandling.


Etter behandling
Hevelse i det behandlede området vil komme 1-2 dager etter behandling, og er som regel borte 3-4 dager etter behandling. Ved behandling rundt øyne, eller store områder i ansiktet, kan det være greit å ha muligheten til å ha fri 2-3 dager etter behandling. Ved behandling av små områder er ikke dette viktig. Første kveld/natt etter behandlingen kan det oppstå ubehag i form av stikking i huden, ubehagelig varmefølelse og sårhet. Kunden kan ta smertestillende ved behov (Ibux)

Kunden vil få små brune skorper (karbonprikker) der huden er behandlet, og man må aldri klø eller pille på skorpene. Disse tørker ut i løpet av den første dagen, og forsvinner som regel innen 5-7 dager.  Etterbehandling er veldig viktig for et godt resultat. Derfor er det svært viktig at kunden følger det hun/han har fått beskjed om. Kunden kan dekke til prikkene med foundation eller mineralpudder fra dag 4  etter behandling. Lett rødhet i huden kan forekomme 1 måned etter behandling, i verste fall opptil 3 måneder.

Det behandlede området må ikke utsettes for direkte sol uten beskyttelse med SPF 50. Dette gjelder i 3 måneder etter behandling og er for å forhindre pigmentering. Svømming og badstue anbefales IKKE før skorpene er borte, og huden er fullt helbredet.

Røykere har dårligere sirkulasjon i huden, og derfor vil helbredelsen ta lengre tid. Røykestopp anbefales minimum 2 dager før behandling, og under helbredelsesperioden. 


Gratis og uforpliktende konsultasjon
Kunden må gjerne komme til en konsultasjon før vi setter opp tid til behandling av store områder, eller behandling av flere områder samtidig. Kunden blir veiledet hvor vi bør ta behandling for ønsket resultat. Under konsultasjon fyller kunden ut et skjema hvor vi gjennomgår kundens helsesituasjon. Nylig kirurgi, inntak av antibiotika, blodfortynnende eller aknemedisiner kan forårsake dårligere helbredelse av huden. Dette gjelder også annen estetisk behandling som kosmetiske injeksjoner og fillers. Du vil få informasjon om behandlingen, etterbehandling og kontraindikasjoner under konsultasjonen.

Pakkepris!
30% rabatt på område 2/3 i samme behandling. Konsultasjon er gratis, uforpliktende og kan bestilles i vår online booking!

Kontraidikasjoner og forsiktighetsregler

 • Behandling utføres ikke på hudområder med betennelse

 • Behandling utføres ikke på store områder hos de med nedsatt koagulasjon som følge av medisinbruk (blodfortynnende)

 • Behandling utføres ikke på gravide eller de som ammer

 • Behandling utføres ikke på personer med hudsykdommen Vitiligo

 • Mørkere hudtyper som hudtype 4, 5 og 6 på "Fitzpatrick skala" vil ikke bli behandlet pga høyere risiko for hyperpigmentering (mørke flekker) og hypopigmentering (lyse flekker)

 • Diabetes gir lengre "nedetid" og senere helbredelse av huden, men behandling er mulig

 

Se mer info og priser i vår ONLINE BOOKING!

 

Copyright 2020 @ Beauty by Jeanette AS