Vippeløft & bryn


Vippeløft gir et inntrykk av lengre vipper og et åpent blikk - på en helt naturlig måte. Ønsker du å slippe bruk av vippetang eller kunstige vipper (vippe-extentions) er dette den perfekte behandlingen for deg!

Vippeløft fremhever dine naturlige vipper ved å løfte de oppover helt fra roten slik at de ligger i en vakker bue. Vippeløft gir et inntrykk av at vippene er både lengre, mørkere og fyldigere. Resultatet varer i ca. 5-6 uker, og behandlingen kan gjøres fast hver 6-7 uke. Behandlingen avsluttes med vippefarge og keratin etterbehandlings-serum. Vi har standard  sort og blå-sort permanent vippefarge som farges helt inntil vipperoten. Behandlingen varer ca 50 minutter.


Vippeløft passer for alle typer vipper!

Korte og tynne vipper vil også se lengre og penere ut etter et vippeløft. Behandlingen sliter ikke på dine vipper, siden man mister vipper naturlig hver dag.


Hvordan forsvinner vippeløftet gradvis?

Når bøyde vipper faller av (som er en del av vippenes syklus) erstattes de med nye rette vipper. Vippeløftet vil da gradvis forsvinne. Hvor lenge vippeløftet varer avhenger av din vippesyklus, og det tar som regel fra 5-6 uker før vippeløftet er borte.

Skader dette vippene mine?
Vippeløft skader ikke dine naturvipper siden vipper faller av og fornyer seg som en naturlig del av din vippesyklus. Vippeløft sliter ikke ut vippehår slik som vippe-extentions kan føre til. Det man bør gjøre er å pleie vippene hver kveld med vippeolje siden man har tatt en kjemisk behandling som tørker ut vippenes skjellag. Uten næringsgivende olje kan vippene kan bli litt sprø og tørre på slutten av vippeløft-perioden.


Etterbehandling
Vi anbefaler daglig bruk av vår fantastiske vippeolje. Den påføres som en tynn oljefilm rundt vippene hver kveld før leggetid. Vippeoljen gir masse fuktighet og næring til vippene, og kvaliteten på vippene blir bedre ved jevnlig bruk.

Ønsker du å bruke vippeserum tas det på langs vipperoten før man påfører vippeoljen. Mascara kan selvfølgelig brukes daglig for de som ønsker ekstra lengde og tykkelse.


Vi har mange fornøyde kunder! ❤
Beauty by Jeanette har utført vippeløft siden 2016 og har nå gjort over 600 utførte vippeløft på fornøyde kunder. Jeanette utfører vippeløft og er perfeksjonist til fingertuppene. Hun har god erfaring og mange faste kunder.

Hos oss er du i trygge hender!


Se mer info og priser i vår ONLINE BOOKING!
Copyright 2020 ©️ Beauty by Jeanette AS