FRAKTKOSTNADER OG GEBYRER

Vi benytter Posten/Bring som fraktleverandør. Vi har det meste på lager i Norge (derfor ingen toll) Vi sender varer i hele Norge (unntatt Svalbard og Jan Mayen)

Vi har følgende fraktalternativer:

  • Pakke i postkassen kr 49,-
  • Pakke til hentested kr 89,-
  • Pakke på døren kr 169,- (for forhandlere og profesjonelle)
  • Hente selv kr 0,- Kunden henter varer i vårt studio på Skedsmokorset


VIKTIG!

Når du velger fraktalternativ pakke i postkassen bør du være sikker på at varene får plass i postkassen (maks 3 kg)

Når du velger fraktalternativet hente selv må du sende en SMS før du ønsker å hente varene, slik at du er helt sikker på at vi er tilstede.
Adresse: Prost Petersens vei 3, 2019 Skedsmo


LEVERING

Vi behandler mottatte ordre fortløpende. Normalt leverer Posten/Bring pakker innen 2-7 virkedager avhengig av hvor du bor i landet. Postkontoret gir deg beskjed på sms eller e-post når pakken er levert i din postkasse, eller kan hentes på ditt hentested. Vi vil alltid gjøre vårt beste for at du mottar bestillingen så raskt som mulig, men tar forbehold om at leveringstid i enkelte perioder kan bli noe lengre og eventuelt forsinkelser i postgangen. Når pakken er levert til Posten/Bring er vi ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser i postgangen.

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. Hvis pakken ikke blir hentet av kjøper eller nektes mottatt vil angrerettloven ikke lenger gjelde. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene begge veier. Et gebyr på kr 300 vil forekomme for tapte utgifter i tillegg til fraktkostnadene.

Riktig adresse: 
En forutsetning for at en levering skal kunne skje uten forsinkelser eller problemer er at du oppgir korrekt og fullstendig navn, adresse og postnummer. Det er derfor viktig at du ved bestilling oppgir korrekt informasjon og er selv ansvarlig for bortkomne sending eller lengre leveringstid hvis dette skyldes at feil adresse er oppgitt.

Sporing: 
Alle sendingsalternativene kan spores ved hjelp av sporingsnummeret du får etter at vi har sendt bestillingen.