Om NaturalBeauty

Vi er en helnorsk nettbutikk innen skjønnhet & velvære som ble startet i november 2020. Etter mange år i skjønnhetsbransjen har vi prøvd å plukke ut spennende produkter som vi håper vil falle i smak. Vi selger unike produkter som du ikke finner i andre norske nettbutikker -  til svært gode priser.

Vi er leverandør av hudpleieseriene Neutriherbs og Liyalan som er kvalitetsprodukter til en meget god pris siden vi importerer direkte uten fordyrende mellomledd. Vi er opptatt av dyrevelferd, og produktene er selvfølgelig ikke testet på dyr. Begge hudpleieseriene er vegansk, plantebasert og inneholder ikke parabener, sulfater, mineralolje, alkohol eller tilsatt parfyme.

Vi er leverandør av Dr.pen og tilbyr originale Dr.pen modeller til microneedling, engangs-nåler, høykonsentrerte meso serum og alt du trenger for å utføre en behandling på deg selv. Dr.pen er et anerkjente og populært varemerke som selges i hele verden. Kvaliteten på maskinene er på profesjonelt nivå, men selges både til private og profesjonelle.

Har du et registrert firma innen skjønnhetsbransjen kan du søke om bedriftskonto for å få tilgang til forhandlerpriser og utvalgte produkter for videresalg. Se mer info her!

Nettbutikken er under stadig utvikling, og vi lover mange spennende produkter fremover. Vi garanterer en trygg handel, og ønsker å gi en hyggelig kundeopplevelse med et "personlig preg" for våre kunder. Er det noe du lurer på, ikke vær redd for å ta kontakt!

Mvh Jeanette Andreassen / NaturalBeauty.no

Firma: Beauty by Jeanette AS
Foretaksregisteret: 925566683

Telefon: +47 41105114
E-post: post@naturalbeauty.no
Adresse: Prost Petersens vei 3, 2019 Skedsmokorset