Om NaturalBeauty AS

Vi er en helnorsk nettbutikk innen skjønnhet & velvære som ble startet i november 2020. Etter mange år i skjønnhetsbransjen har vi prøvd å plukke ut spennende produkter som vi håper vil falle i smak. Vi selger kjente merker og unike produkter som du ikke finner i andre norske nettbutikker - til svært gode priser.

Vi er leverandør av hudpleieseriene Neutriherbs og Liyalan som er kvalitetsprodukter til en meget god pris siden vi importerer direkte uten fordyrende mellomledd. Vi er opptatt av dyrevelferd, og produktene er selvfølgelig ikke testet på dyr. Begge hudpleieseriene er vegansk, plantebasert og inneholder ikke parabener, sulfater, mineralolje, alkohol eller tilsatt parfyme.

Vi er leverandør av Dr.pen og tilbyr originale Dr.pen modeller til microneedling, engangs-nåler, høykonsentrerte mesoterapi serum og alt du trenger for å utføre en fullverdig behandling på deg selv. Dr.pen er et anerkjente og populært varemerke som selges i hele verden. Kvaliteten på maskinene er på profesjonelt nivå, og selges både til private og profesjonelle.

Har du et registrert firma innen skjønnhetsbransjen kan du søke om bedriftskonto for å få tilgang til forhandlerpriser og utvalgte produkter for videresalg. Se mer info her!

Nettbutikken er under stadig utvikling, og vi lover mange spennende produkter fremover. Vi garanterer en trygg handel, og ønsker å gi en hyggelig kundeopplevelse med et "personlig preg" for våre kunder. Er det noe du lurer på, ikke vær redd for å ta kontakt!

Mvh Jeanette Andreassen / Natural Beauty

Firma: NaturalBeauty AS
Foretaksregisteret: 925566683

Telefon: +47 40005088
E-post: post@naturalbeauty.no

Virksomhetsadresse: Marisbergtoppen 59, 4818 Færvik
Postadresse: Guttorm Fløistadsvei 29B, 4815 Saltrød


Leverandører og samarbeidspartnere: 

www.nettbutikkinfo.no
www.anistella.no
www.skinstore.no
www.neutriherbs.com
www.abelone.no